Endret: 5 jul 2011     Opprettet: 20 mai 2011

Siste nytt fra styreleder 20. mai 2011

Det gjelder borettslagets opplegg for bortkjøring av gjenstander som ikke er merket...

VI BER DEG MERKE EIENDELER SOM OPPBEVARES I KJELLER OG SOM DU VIL BEHOLDE!

ALT SOM ER UMERKET BLIR KJØRT BORT!!!

Det befinner seg adskillig "gammelt vræl" i våre fellesrom, ganger, loft og kjeller, og ut fra styrets ønsker om å få disse rommene rengjørt kommer vi ikke unna ryddingen først.

I de kommende uker vil bortkjøringen starte opp, og vi vil helst ikke at du skal miste verdifulle ting - derfor er denne merkingen så viktig.

Merkingen gjelder selvfølgelig også sykler og sportsutstyr.

Så noen ord om modernisering av bad og kjøkken. Det er lite seriøst å la borettslaget betale for slikt avfall. Enhver seriøs håndverker tar slikt avdall med seg, det har han gjerne lagt inn i prisen. Dersom man gjør rivingen selv, kan alt avfall leveres gratis på Oslo Kommunes renovasjonsanlegg.

Vi hadde over 20 TONN (!!) avfall i år og vesentlig av det "tunge" avfallet var nettopp moderniseringsavfall. Og siden vi betaler pr. kilo - vil alle forstå at vi ikke kan la noen få ødelegge et verdifullt opplegg. En hver er ansvarlig for å fjerne den slags avfall, det er ikke Borettslagets ansvar...

Ellers kan vi nevne at vår vaktmester JØRN har fått innvilget barselpermisjon og som vikar har vi fått Bjørn Erik som de siste år har vært avløser i ferieperioden.

Vennlig hilsen - med ønsker om en solrik sommer.

Per H. Nilsen

- Styreleder -