Endret: 30 okt 2016     Opprettet: 24 aug 2010

Velkommen til Godlia borettslag på Oppsal

Borettslaget har beliggende i et attraktivt og populært nabolag ca 7 km øst for Oslo sentrum, i en enveiskjørt gate og trafikkskjermet boligområde.

Området er veletablert og er svært populært som boligområde med grønne og rolige omgivelser med lavblokkbebyggelse på Godlia/Oppsal.

Barnevennlig boområde med fine naturskjønne fellesarealer og lekeplasser.

I umiddelbar nærhet har man flotte rekreasjonsmuligheter med lysløype i Godliaskogen, flott idrettsanlegg ved Oppsal arena. Det er kun 300-400 meter til Østmarka hvor man kan boltre seg i friluftsaktiviteter, bl.a kajakkpadling, bading, klatring, stisykling og skigåing i flotte preparerte løyper i vinterhalvåret. Det finnes hyttekafeer inne i marka som er åpne både helger og hverdager. Østensjøvannet som er kjent for sitt yrende fugleliv ligger også i nærmiljøet. Det er kort vei til t- bane på Godlia med direkteforbindelse til sentrum, Blindern, Sognsvann og Mortensrud. Bussforbindelse finnes også i nabolaget. Kort vei til nærbutikker og Tveita-, Oppsal- og Bryn senter. Det er flere skoler og barnehager i området.

Kort vei til skoler, barnehage, idrettsanlegg med rimelig treningssenter, nærbutikker og flere kjøpesentre med diverse servicetilbud.

Nær Godlia T-bane (12 min til Jernbanetorget, linje 3) og bussforbindelser bl.a. nr. 76, 78 og 79.