Endret: 23 aug 2013     Opprettet: 22 apr 2013

Nytt fra styret 20. april 2013

Nå som våren kommer tar vi fatt på noen nye oppgaver som skal gjøre omgivelsen rundt våre boliger mer elegante og vakre.

  • Det gjelder nedenfor nr. 8 hvor en ny forstøtningsmur er satt opp. Man har videre byttet ut gammel masse, fjernet et svart plastdekke som gjennom år har virket sjenerende. Når det blir varmere i været skal området bli plantet til med noen lavtvoksende prydbuskere.

  • Stien som går fra nr. 4 og nedover til mur-trappen skal rehabiliteres. Vinterstid er den ubehagelig glatt og også vanskelig og kostbar å strø. Utallige vinterdager med isglatt overflate har gitt mange en dårlig start på dagen. I sommer skal stien graves opp, påføres ny masse og varmekabler legges ned. Det skulle langt på vei løse problemene.

  • Innkjøringen til øvre del av Mekanikerveien presenterer seg som lite pen og med et villniss av vekster. Her skal en ny mur settes opp, området ryddes og det settes ned noen lavtvoksende planter som etterhvert vil gi pene, hvite blomster. Man skal pynte helt opp til Filerveien.

  • Gjennom mange år har beboerne utenfor nr. 15 ønsket et lite flatt område hvor man sommersdag kan sitte ute med sine kaffekopper. Dette skal opparbeides i sommer. Etter å ha fylt arealer med pukk i bunn legges et lag asfalt og dermed har man et pent lite område til å nyte solen og videreutvikle den gode samtale.

Husk kun elektrisk grill på balkongen. Det har brannvesenet bestemt.

Vennlig hilsen

Styret