27 jan 2013

Julen 2012 i regi av barneutvalget.

Barneutvalget har arrangert juletretenning og juleverksted for barna i borettslaget.

Juletretenning

Julen starter første søndag i advent i Godlia Borettslag med juletretenning. Det er en hyggelig tradisjon som mange setter pris på. Etter en tung høst med varmegrader, mye regn og vind fikk vi snø til juletretenningen. Det var mange som følte kulden på kroppen, men de holdt ut. Tradisjonen tro ble det servert gløgg og pepperkaker til julemusikk. Gang rundt juletre hører med og alle synger med den stemmen de har. I år hadde vi et stort oppmøte med cirka 50 barn og kanskje enda flere voksne, til sammen cirka 130 personer.

Vi fikk besøk av GT koret som fikk oss i skikkelig julestemning, mange søte barn som var kledd i nissekostymer og bar lysende lykter. Til slutt fikk vi besøk av nissen som hadde med gaver til barna. De minste er litt skeptisk, men tør opp etter hvert. Kulden hadde satt seg, derfor var alle glade for å komme hjem til den varme stua etter at nissen hadde gått igjen.

Juleverksted

19. desember inviterte vi i barneutvalget til juleverksted. Dette er også en koselig tradisjon som får oss til å senke skuldrene i en hektisk førjulstid. Vi var 9 barn og 6 voksne i år som klippet, malte, limte og nynnet med på julesanger mens vi koste oss med gløgg, pepperkaker og godteri. Resultatet ble mange fine dorullnisser, kurver til juletreet, lenker, julekort, dekorasjoner og mye mer. Vi har plass til flere i vårt koselige lokale. Vi håper å se mange nye fjes neste jul.

Hilsen

Barneutvalget

v/Torill, Jeanette, Anders og Gry