Endret: 30 okt 2016     Opprettet: 5 feb 2012

Godlia Hagebrukslag

I Solbergliveien 27 ligger Godlia hagebrukslag, du har sikkert godt forbi mange ganger uten å ha lagt merke til det røde huset . På andre siden av veien ligger tomta som laget bruker til å dyrke blomster, samt frukt og grønt.

Godlia hagebrukslag ble stiftet september 1925. Laget ble startet på grunnlag av at det var (er) stor interesse for dyrking av frukt og grønt. Det var konkurranse naboene i mellom å se hvem som fikk det største eplene, flotteste potetene osv. Interessen var så stor at det ble avholdt flere konkurranser, som ble av holdt i gymnastikksalen på Østensjø skole. Det var to klasser frukt og grønt, og i følge ryktene så var det stor prestisje å bli best.

Hvorfor skrive om dette?

Laget holder en familieorientert profil, der det sosiale er i fokus. Det er litt sånn at

“alle skal med”. Det er sittegruppe på tomta, med stoler og bord. Det holdes fortløpende aktiviteter, men det er en liten pause nå. Det neste arrangemanget er i august(se oppslag på døra). Med så mange barnefamilier vi har i sameiet så ville jeg tro at dette kunne ha interesse. Barn elsker jo å se på ting som vokser og gror.

Medlem

Ring Godlia Hagebrukslag v/ Gunn Wenche Skei på

916 08 422

Så får du info angående hvordan du blir medlem. Regner med at det ikke kan koste så mye .

Hvorfor ikke bare gå ned en tur å ta en titt…..