Endret: 2 sep 2011     Opprettet: 27 sep 2010

Aktiviteter i regi av Barneutvalget

Informasjon om Barneutvalget

Barneutvalget i Godlia Borettslag har i flere år arrangert hyggelige sammenkomster for små, mellomstore og store barn i borettslaget vårt. Noen av våre faste arrangement gjennom året er sommerfest, juletretenning og juleverksted.

Sommerfesten er en koselig sammenkomst før sommerferien med leker, underholdning, gratis pølser, kake og brus til barna. Foreldrene kan kjøpe det samme for en billig penge. I tillegg har vi loddsalg hvor inntektene går til vårt arbeid i borettslaget. Det er alltid stor stemning når vi nærmer oss loddtrekningen og den store fine fruktkurven vi får sponset fra vår nærbutikk Kiwi!

Juleaktivitetene er en hyggelig tradisjon. Juletretenning den første søndagen i advent er koselig med sang av GT-koret, gang rundt juletreet, servering av gløgg og pepperkaker og til slutt får vi nissen på besøk. Juleverkstedet blir arrangert i ukene før jul. Vi lager julepynt og tar en pust i bakken fra juleforberedelsene.

Vårt lokale i kjelleren i Mekanikerveien 15 skal snart få en liten ansiktsløftning, og da ser vi muligheten til å arrangere andre aktiviteter som spillkveld, kinokveld, disco osv. Kom gjerne med innspill til oss hvis du har forslag til aktiviteter. Send en mail til Gry på gry.tollefsen@googlemail.com

Barneutvalget takker for positive tilbakemeldinger fra beboerne og ser frem til flere hyggelige sammenkomster i fremtiden.